søndag 8. februar 2009

SPRAY TAN

Dette er en rask måte å oppnå brunfarge på. Den er ikke kreftfremkallende, eller øker hudens aldringsprøsess slik solsenger, og naturlig sol gjør.

Før en spraybehandling annbefaler vi at du skrubber huden din godt ( dagen før) og smører deg med god krem 3 -5 timer før spraying.
Ha IKKE på deg deodorant når du skal sprayes, da det kan bli en uønsket kjemisk reaksjon, og huden får et grønt skjer i seg. (Det er helt ufarlig, men ikke fint)

Du skal vente i minimum 8 timer etter spraying før du dusjer, eller trener. Svetting fjerner selvbruningslaget på huden din.

Du velger selv om du vil ha på en truse somdekker det du ønsker hjemme fra, eller om du velger å bruke engangstrusene på salongen. Velger du førstnevte vil jeg bare gjøre oppmerksom på at det kan bli flekker som ikke går bort i vask på tøyet, så ikke ta favoritt undertøyet, eller det beste du har.
Om du vil sprayes med eller uten BH er også valgfritt.

Ha på løse, mørke klær når du drar hjem for å ikke gni bort fargen vi har sprayet på, eller missfarge tøyet ditt.

Annbefaler å kjøpe med en spray brun som vi har i salongen, da det il kunne gi et jevnere avslitningsresultat, om du kan jevne ut litt avogtil.